Taxi Hooglede

Wij bieden u voordelig luchthavenvervoer aan vanuit regio Hooglede.  Airport Taxi  is een betrouwbare bedrijf met voordelige prijzen

Wij bieden ons service correct aan en staan al jaren lang tot uw dienst vanuit regio 8830. U kan bij ons in volle vertrouwen een taxi bestellen bij Taxi Hooglede . Ons bedrijf biedt budget taxi prijzen aan vanuit regio Hooglede en dit is ons grote doel.   

Wij beschikken over comfortabele wagens en bekwame chauffeurs. Ieder van onze chauffeurs kan zijn dienstverlening bekwam uitvoeren. Elk van onze passagiers wordt op individuele wijze behandeld en privé vervoerd. 

 Het is voor ons een gewoonte dag en nacht onze ritten uit te voeren vanuit Hooglede. Wij doen ons best om bestellingen op de meest efficiënte wijze te organiseren.

Taxi Hooglede

WAT IS DE PRIJS? U hoeft zich geen zorgen te maken! Zo weet u op voorhand precies waar u aan toe bent.

U kan eveneens andere bestemmingen berekenen via ons boekingssysteem  

BESTEL UW TAXI IN 3 STAPPEN

Luchthavenvervoer vanuit Hooglede

Taxi Hooglede is gespecialiseerd in voordelig luchthavenvervoer. Wij hebben in die tijd een grote ervaring in deze sector opgedaan door onze activiteiten in de luchthaven.

Meer

Kindvriendelijk 

Wij zorgen zowel voor kinderstoelen, verhoogkussens als Maxi-Cosi gratis ter beschikking voor onze jongste klantjes.

Vaste prijzen vanuit Hooglede

Taxi Hooglede luchthavenvervoer betaalt u steeds een vaste prijs van uw ophaaladres tot uw eindbestemming. Geen verborgen kosten.

Meer

Snelle Reservatie

Al onze boekingen worden binnen 3 uur bevestigd. Voor een vlotte afhandeling bij last minute reservatie vragen we wel om ons ook even telefonisch te contacteren.

24 uur vertrekmogelijkheid vanuit Hooglede

Om u in alle omstandigheden zo goed mogelijk te kunnen helpen, zijn wij elke dag 24 uur op 7  beschikbaar voor u 

Meer

Professionele chauffeurs 

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met extra bagageruimte.  Eveneens over bekwame chauffeurs die in staat zijn alle  situaties in te schatten voor uw comfort en veiligheid.

TAXI RESERVEREN VANUIT Hooglede

Wij raden u aan om uw taxi tijdig te bestellen voor een verzekerde goede dienstverlening. U betaalt  de prijs aan een van onze chauffeurs bij aankomst . Tussenstops worden door ons berekend. Bij het reizen met een kind gelieve dan de leeftijd te vermelden indien u een kinderzetel wenst. Bij afhaling op de luchthaven komt er vijf euro bij (parking kosten).

Bereken de prijs van uw rit zelf

Taxi vanuit Hooglede naar Zaventem 

Hebt u een reis geboekt vanuit Brussels airport? Moet u heel vroeg in de luchthaven zijn ? Geen probleem, wij komen u ophalen in Hooglede op het aangevraagde uur. Wij zullen u een geschikte wagen sturen om uw bagage te kunnen inladen. Een van onze chauffeurs zal u veilig en met comfort naar luchthaven Zaventem voeren. Onze prijzen vanuit Hooglede naar Brussel airport uiteraard budgetvriendelijk. Wij bieden ook taxi vervoer vanuit Zaventem naar Hooglede tegen scherpe prijzen. Onze reizigers worden opgehaald in de luchthaven van Zaventem in de aankomsthal met een bordje aan de Java Coffee shop. Bij het afhalen op luchthaven Zaventem houden wij wel rekening met de landingstijd van uw vlucht. Hoeveel kost een taxirit vanuit Hooglede naar luchthaven Zaventem. U kan nu gemakkelijk boeken of berekenen via ons online boekingssysteem

 

Taxi vanuit Hooglede naar luchthaven Charleroi

De luchthaven Charleroi is bekent voor goedkope- en charter vluchten. Er zijn veel reiziger maken hiervan gebruik. Vertrekt u voor uw reis vanuit luchthaven Charleroi en bent u op zoek naar een taxi. Dan zijn wij de ideale keuze. Wij zullen u tegen een voordelige prijs op een comfortabele manier naar de luchthaven brengen. Bij de terugkomst staan wij ook ter uwer beschikking. Wij komen u ophalen in luchthaven Charleroi op de afgesproken plaats en brengen wij u terug naar Hooglede. Bestel tijdig uw taxi luchthavenvervoer Hooglede  naar Charleroi. Zo hebt u geen zorgen.

Taxi vanuit Hooglede naar Brussel

Vanuit Brussels is eveneens mogelijk met bus of trein naar het buitenland te reizen. Taxi Hooglede vervoert dagelijks passagiers naar Brussel-Zuid ( Brussel-Midi) Brussel Noord, Brussel Centraal en kennen de stations heel goed.  Vanuit Brussel-Noord kan u  een flixbus of een Eurolines nemen.  Met Thalys en Eurostar kan men via Brussel-Zuid vertrekken.  Het vervoeren vanuit Brussel-Zuid naar Hooglede kunnen wij op een efficiënte manier uitvoeren.